Unior Tepid sustine Intalnirea Nationala Logan Club Kronstadt 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto

La sfarsitul acestei saptamani, 28-29 iunie 2014, peste 70 de posesori de automobile Dacia Logan din toata tara se intalnesc langa Brasov, la Grand Hotel Perla Ciucasului din localitatea Tarlungeni.

Unior Tepid, in calitate de sponsor principal si partener oficial al Logan Club Kronstadt, sustine si in acest an desfasurarea evenimentului si ofera suport tehnic de calitate.

Este un motiv de mare bucurie si de maxima distractie pentru toti cei care urmeaza sa participe, in primul rand pentru ca, de-a lungul ultimilor ani, membrii Logan Club Kronstadt au participat si la alte astfel de evenimente, care le-au oferit prilejul de a-si face noi prieteni si de a petrece momente de calitate impreuna.

Programul Intalnirii Nationale Logan Club Kronstadt include deplasarea la locatia aleasa, unde se vor desfasura diverse activitati, precum concursuri de indemanare auto si concursuri de cunostinte generale, pigmentate cu jocuri de societate si o petrecere retro, acestea oferind tuturor participantilor ocazia sa se destinda si sa se simta bine.

Unior Tepid acorda o importanta speciala sculelor pentru domeniul auto. Compania, importatoare in exclusivitate a peste 30 de programe de scule de mana, ofera intreaga gama de scule necesara utilarii unui service auto. Pe langa sortimentul considerabil de scule de mana, Unior Tepid are in oferta si dispozitive specifice complementare (aparate de masura si control, prese), care sa acopere toate palierele din service-urile auto.

Editia 2014 a Intalnirii Nationale Logan Club Kronstadt se desfasoara dupa urmatorul program: 

Sambata, 28 iunie

10:00-12:00 Sosirea participantilor

12:00-13:00 Acomodare si socializare

13:00 Concurs de indemanare auto

16:00 Expozitie auto Dacia Logan a membrilor clubului

18:00 Petrecere Retro (Concursuri diverse cu publicul prezent)

Duminica, 29 iunie

12:00 Festivitate de premiere Logan Club Kronstadt 2014