Sefii din Formula 1 se intalnesc la Milano

Detalii
Comentarii
Galerie foto

O intalnire ce va fi organizata de catre Pirelli la cartierul general de la Milano saptamana viitoare, ii are drept invitati pe principalii actionari ai Formulei 1. Intalnirea are drept scop discutarea tintei de performanta pentru pneuri din perspectiva regulamentelor aprobate pentru 2017.

Pirelli considera această reuniune de o importanta vitala, scopul fiind acela de a consolida colaborarea inceputa anul trecut intre FIA, FOM si piloti. Dintre cele peste 250 de campionate in care Pirelli este implicat la nivel mondial, Formula 1 reprezinta principala sa preocupare.

In 2017, aspectele tehnice vor deveni mai complexe, astfel ca Pirelli este mai mult decat convins de necesitatea cresterii numarului de teste pe pista.

Acesta este un factor care a fost extrem de limitat in ultimii ani, in ciuda evolutiei importante a masinilor, respectiv a cresterii performantelor. Acestia sunt pasi vitali in dezvoltarea pneurilor, dezvoltare care tine cont de evolutia viitoare a masinilor si performantele adaugate si care vor fi, de altfel, notabile in 2017. Aceasta va permite utilizarea mult mai eficienta a tehnologiilor avansate care fac din Pirelli liderul mondial in pneuri de performanta.