Raliul Australiei: Hayden Paddon piloteaza pentru Hyundai Shell WRT

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Hyundai Motorsport a anuntat ca Hayden Paddon va concura, impreuna cu Thierry Neuville, la Raliul Australiei (10-13 septembrie) in culorile echipei Hyundai Shell World Rally, etapa a 10-a din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC).

Echipa se afla intr-o lupta stransa pentru locul secund in clasamentul constructorilor si fiecare punct este extrem de important. Hayden Paddon a avut o evolutie excelenta in ultimele raliuri pe macadam si reprezinta alegerea potrivita pentru Hyundai Motorsport in incercarea de a acumula cat mai multe puncte. Paddon si John Kennard, copilotul sau, vor concura pe modelul Hyundai i20 WRC cu numarul 8, alaturi de Thierry Neuville (#7 Hyundai i20 WRC). Dani Sordo va trece in acest raliu pe modelul Hyundai i20 WRC cu numarul 20, dar va reveni pe masina cu numarul 8 in luna octombrie, cand este programat Turul Corsicii.

„Suntem in lupta pentru pozitia a doua din clasamentul constructorilor. Am analizat situatia si am facut aceste schimbari pentru a avea sanse mai mari in acest raliu extrem de dificil. Hayden cunoaste foarte bine aceasta etapa si, tinand cont de evolutiile sale pe macadam din ultima perioada, sunt convins ca ne poate ajuta in aceasta lupta. Dani nu a concurat in Australia in ultimii ani si nu a luat startul niciodata in raliul care are cartierul general in Coffs Harbour”, a declarat Michel Nandan, directorul echipei.

„Voi aborda acest raliu ca pe toate celelalte de pana acum si voi face tot posibilul sa ajut echipa sa acumuleze cat mai multe puncte in clasamentul constructorilor”, a mentionat Hayden Paddon.