Parada modei, de Adina Buzatu, la Raliul Aradului Kia

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Norii plumburii care pluteau amenintatori deasupra Aradului nu l-au dezarmat pe Mihai Leu, organizatorul Raliului Aradului Kia. „N-am dat niciodata inapoi, n-o sa incep acum! Nu ma sperie pe mine vremea”, a replicat Mihai Leu, atunci cand a fost intrebat daca nu cumva este oportuna amanarea show-ului de moda marca Trends by Adina Buzatu, care preceda prezentarea oficiala a echipajelor prezente la editia din acest an a competitiei.

Campionii au urcat pe podium

Drept urmare, Adina si-a vazut de treaba si a pregatit modelele inedite, intre care s-au numarat, alaturi de Mihai Leu, invitati speciali: primarul orasului Arad, Gheorghe Falca, presedintele Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS), Norris Mageanu, campionul en titre al Romaniei, Simone Tempestini, dar si fostul campion absolut, Valentin Porcisteanu. Iar la momentul stabilit, conform desfasuratorului, natura a facut o reverenta in fata stilului si elegantei, ploaia amanandu-si numarul. Astfel ca o multime de aradeni s-au putut bucura de inedita, dar spectaculoasa defilare cu tinute Trends by Adina Buzatu, in care au putut fi admirate piese si accesorii de la Albert Thurston, Raparo, Messagerie, Basicon, Eton Shirts, Ortigni 1930, Lords & Fools, Paul & Joe, Sand, Daniele Fiesoli, Manymal, 40Weft, Sword 6.6.44, Bensimon, Calabrese and Ascot.

Masuri, stil si personalitate

„Modelele s-au descurcat exceptional. Doar sunt campioni! Daca stapanesc atatia cai putere, era clar ca vor avea o prestatie buna si pe podium. Sunt fericita ca le-am nimerit impecabil masurile. I-am multumit lui Dumnezeu, caci, va jur, este un risc fabulos in conditiile in care am avut drept referinte doar cateva imagini foto. Si din auzite am reusit sa le gasesc stilul si personalitatea. Toti mi-au spus ca sunt incantati, au avut o atitudine exceptionala pe podium si ati vazut ca si publicul a reactionat”, a declarat, zambitoare, la finele evenimentului, Adina Buzatu.

Momentul dedicat modei a fost urmat de prezentarea oficiala a echipajelor participante la Raliul Aradului Kia. (foto: bogdan barabas)