Off Road: Iasi Adventure Raid 2012 – podium integral pentru GTC MotorSport

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Intre 17 si 20 mai, in orasul Iasi si zonele limitrofe s-a desfasurat, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, prima etapa din Campionatul National de OffRoad 2012 -  „Iasi Adventure Raid”. Clubul sportiv GTC MotorSport a fost prezent la linia de start cu 9 echipaje, acoperind toate cele 3 clase de concurs: Standard, Open si Extrem.

La clasa Standard, GTC MotorSport a ocupat integral podiumul. Toate cele 5 echipaje inscrise in concurs au castigat premii si au luat acasa cupe „Iasi Adventure Raid”– locul I, II si III, premiu Speciala Pavlov si premiu pentru cel mai bun timp in trial. La clasa Open, cele doua echipaje GTC MotorSport inscrise au punctat locul 6 si cel mai bun timp in trial. La clasa Extrem, GTC MotorSport s-a prezentat cu 2 echipaje care, din cauza unor probleme tehnice, au abandonat inainte de finalul concursului.

„Rezultatele echipei - un loc I, un loc II, un loc III si castigarea unor probe speciale, in total 8 cupe. Este prima competitie oficiala de off road la care participam si faptul ca am castigat o treime din cupele puse in joc ne face sa fim mandri, dar si sa ne mobilizam pentru rezultate bune si in urmatoarele etape. Felicitari echipei si in mod special premiantilor” a declarat Razvan Cirap, presedinte GTC MotorSport.

(Articol si fotografii primite de la GTC MotorSport)