Off Road: Clubul GTC MotorSport, vicecampion in 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Pe 15 decembrie 2012, la Sinaia a avut loc premierea celor mai buni sportivi si a celor mai bine clasate cluburi din campionatele organizate in acest an de catre Federatia Romana de Automobilism Sportiv.

Printre acestea, pe podiumul Galei Campionilor s-a aflat, la doar un an de la infiintare, si clubul bucurestean GTC MotorSport, care a primit cupa pentru locul 2 in clasamentul general al cluburilor de off-road din Romania.

Aceasta performanta a fost posibila datorita celor 20 de piloti ai clubului, participanti in cele 6 etape ale Campionatului National de Off Road, piloti dintre care 6 au fost premiati de catre FRAS ca fiind cei mai buni sportivi ai anului.

Astfel, Caloianu Valentin a ocupat primul loc iar Serbanescu Radu locul 3 la clasa Standard Piloti, Furtuna Costin a fost premiat cu locul 1 la clasa Standard Copiloti, Piedemonte Alexandru s-a clasat primul iar Serbanescu Radu al 3-lea la clasa Standard Trial Piloti, iar la clasa Standard Trial Copiloti au fost premiati Piedemonte Andrei si Bucuras Dan, care s-au clasat pe locurile 1, respectiv 3. (Galerie foto: GTC MotorSport - gtcmotorsport.ro)