La Cupa Unior a primat calitatea, nu cantitatea

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Duminica, 11 august 2013, la Prejmer a avut loc etapa a 5-a a Campionatului National (CN) de Autoslalom. Desi organizatorii anuntasera o prezenta mai mare, in final s-au inscris 26 de sportivi care au concurat la 6 clase. In premiera pentru acest sezon, datorita participarii a 7 autoturisme VW Lupo, s-a premiat separat si clasa monomarca. Printre cei care au participat s-au aflat si piloti cu participari in competitii internationale de anvergura: Mihai Surubariu, ocupantul primei pozitii la clasa Integrale, care anul trecut a ajuns in finala Campionatului din SUA si Mihnea Stefan, care in anul 2012 a obtinut locul al treilea in competitia BMW Talent.

Karting la Prejmer, in 31 august-1 septembrie

Avand in vedere ca doar anul acesta a fost data in folosinta, pista a fost apreciata de catre participanti, cei mai multi din ei inscriindu-se deja pentru etapa de karting ce va avea loc pe acelasi circuit in 31 august-1 septembrie din cadrul CNK 2013. Arbitrii, echipele de interventie, organizatorii au fost foarte promti, succesul cursei apartinandu-le si lor alaturi de sportivi si de fani.

Unior-Tepid sustine tinerele talente din motorsport

Cupa Unior este la a doua editie, firma brasoveana Unior-Tepid - sponsorul principal – s-a angajat sa o sustina si in anii care vin, cu scopul principal de a sprijini tinerele talente, precum si pe sportivii pasionati, indiferent de varsta. In plus, programul Unior de scule profesionale pentru motociclete, fiind pe ultimii metri pana la lansare, ne vom astepta la implicare si suport si pentru aceasta disciplina sportiva. Detalii suplimentare despre concursul din 10-11 august gasiti aici. (foto: dan strauti/ autostiri.ro)