Karting: Petrut Florescu, pregatiri pentru finala Campionatului Mondial

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Prezent in acest weekend la startul ultimei etape a Campionatului Italian de Karting, Petrut Florescu a concurat pe pista de la Castelletto in vederea pregatirii ultimei etape a Campionatului Mondial.

Dupa ce a reusit clasari foarte bune in mansele de antrenament si calificare, Petrut Florescu a terminat pe locurile 11 si respectiv 9 cele doua finale ale ultimei etape a Campionatului Italian de Karting. In ultima mansa de concurs romanul a fost acrosat din spate de doua ori, fiind obligat sa revina din mijlocul plutonului pana pe pozitia a noua.

„Am ales sa participam la ultima etapa a Campionatului Italian pentru a pregati mansa finala a Campionatului Mondial care are loc la finalul lunii noiembrie in Bahrain. A fost o experienta foarte buna, in aceasta faza a sezonului contand foarte mult sa ma mentin in forma de varf pentru a-mi atinge obiectivele din ultima cursa a anului. In acest sens pot spune ca nu sunt multumit de pozitiile ocupate, ci mai degraba de numeroasele depasiri pe care le-am facut dupa ce am fost implicat fara vina in incidente care m-au trimis in mijlocul plutonului. Sunt optimist in vederea curselor care conteaza cu adevarat pe final de sezon” a declarat Petrut Florescu.

Sezonul lui Petrut Florescu va continua cu o ultima aparitie in seria mondiala WSK saptamana viitoare si se va incheia apoi apoteotic cu mansa decisiva a Campionatului Mondial la finalul lunii noiembrie. Clasat pe pozitia a sasea in prima etapa a Campionatului Mondial, Florescu are sanse la clasari foarte importante in cursa regina a sezonului 2013. (comunicat si foto: PM Racing)