Evenimente auto la Bacau si Suceava

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Despre Salonul Auto Moto Bacau (13-15 mai) se zice ca ar fi cel mai cautat din toate evenimentele de gen organizate in Moldova. La editia din acest an, masini de serie, modele tunate, masini de epoca, bolizi de raliu, ATV-URI, concept car si alte autoturisme li se vor infatisa privitorilor. De asemenea, acestia vor lua contact cu tot felul de companii de servicii conexe industriei auto (accesorii tunning, piese auto-moto, asigurari, leasing, oferte auto-moto).

In cadrul Salonului Auto Moto de la Centrul Comercial Cora Bacau va avea loc finala Campionatului National DB Drag Racing Audiocar Romania, concurs la care vor participa peste 30 dintre cele mai accesorizate masini din tara pe segmentul audio.

Vineri, 13 mai, intrarea este gratuita. In celelalte zile, preturile biletelor sunt de 10 lei/ persoana si 15 lei pentru familii cu copii pana la 15 ani si cupluri de adulti. Copiii sub 10 ani beneficiaza de gratuitate.

Salonul Auto Bucovina

Salonul Auto Bucovina (editia a 13-a) si Expo Finance (editia a 9-a) sunt doua evenimente care se desfasoara la Suceava, la Casa de Cultura (pe esplanada), in zilele de 17-19 mai. Acestea sunt organizate de Camera de Comert si Industrie Suceava impreuna cu Primaria Suceava.

Expozitia de la Suceava le va prezenta vizitatorilor de la autoturisme, autoturisme de teren, microbuze, vehicule utilitare usoare, echipamente si accesorii pentru autovehicule, echipamente si aparatura pentru service auto, piese si accesorii auto, car audio & security, tuning, pana la servicii conexe (inchirieri auto, scoli de soferi, transportatori, servicii financiare si asigurari).