Edu Stan - campion national la grupa N, in CNVC 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Etapa Campionatului National de Viteza in Coasta (CNVC) desfasurata la sfarsitul saptamanii trecute la Campulung Muscel (judetul Arges) a confirmat, matematic, titlul de Campion National pentru Edu Stan la grupa N.
Revenit in competitie dupa 10 ani de pauza, Edu Stan a dominat sezonul 2013, in care a reusit sa stranga un avans suficient de mare pentru a-și adjudeca titlul grupei N, cu 2 etape inaintea finalului de sezon.
Sosit al 2-lea in etapa musceleana in clasamentul grupei N, dar inaintea principalului contracandidat la titlu, Edu Stan a reusit sa isi asigure titlul: „A fost o cursa deosebit de antrenanta. Concurenta in cadrul grupei N a fost foarte puternica. Am simtit, din nou, presiunea ca in vremurile in care m-am apucat de curse si asta mi-a amintit de ce iubesc acest sport atat de mult! Le multumesc colegilor de competitie pentru aceasta presiune pozitiva care m-a facut sa dau totul si sa imi doresc acest titlu foarte mult!”.

Urmeaza etapa de la Rasnov (judetul Brasov)

Desi prezenta la ultimele etape ale sezonului ramane o necunoscuta pentru Edu Stan in acest moment, proaspatul campion national al grupei N se anunta optimist si isi doreste sa onoreze competitia care i-a adus atatea satisfactii in acest sezon: „Voi incerca sa fiu prezent si la ultimele doua etape. Lucrurile nu sunt tocmai atat de confortabile pe cat mi-as dori in acest moment asa ca nu pot sa spun cu ceritudine daca voi fi la start, insa pot spune ca voi face tot posibilul pentru a fi alaturi de colegii de competitie si la ultimele doua curse”.
Urmatoarea etapa a CNVC va avea loc in zilele de 28-29 septembrie la Rasnov (judetul Brasov). (foto: bogdan barabas)