Cupa Gorjului, start bun pentru Rally Dream Team in sezonul 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Rally Dream Team a castigat argintul la intrecerea pe echipe la prima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta (HillClimb), Cupa Gorjului, de la Ranca. Intr-un peisaj de vis pe Transalpina, in weekendul 17 -18 mai 2014, cele patru masini ale echipei au reusit rezultate foarte bune. Punctele acumulate de Lucian Radut (locul 3 grupa H), Cosmin Dragnea (locul 1 grupa A), Ciprian Ciobotaru (locul 2 grupa N) si Bogdan Minea (locul 2 grupa H3) au urcat Rally Dream Team pe pozitia a doua a podiumului, la 5 puncte diferenta de echipa ACM Sport a colegilor de la Resita. Alin Troanca face si el parte din echipa si chiar daca nu a punctat, a sustinut cu entuziasmul si pasiunea lui spiritul acesteia.

Pilotii Rally Dream Team, despre participarea la Ranca

Ciprian Ciobotaru: „Masina a mers foarte bine, as fi vrut sa merg si eu la aceiasi parametri si sper sa reusesc asta la Poiana. Obiectivul este sa-mi depasesc rezultatul de anul trecut pe traseul de la Brasov. De asemenea, sper ca la Poiana sa se stranga 5 masini la clasa N4, ca sa pot aduce puncte in plus echipei.”

Lucian Radut: „La Ranca am obtinut un rezultat bun la care ma asteptam. Inainte de etapa am avut activitate pe partea tehnica foarte intensa si sustinuta la toate masinile pe care Radut Motorsport le pregastete. Emotiile nu au lipsit, dorindu-ne sa incheiem fara niciun fel de incident. Este o etapa grea pentru masini, frumoasa pentru piloti si pentru spectatori. Diferenta de nivel dintre start si sosire este mare, cu multe viraje lungi si stranse. Am resimtit in mod negativ startul la 30 de secunde in antrenamente si in cronometrate, care a creat un haos general la care organizatorul nu a reusit sa faca fata. Eu personal am prins intr-una din urcarile libere 2 concurenti (cel din fata il ajunsese si el pe celalalt). In cronomentratele pe ploaie am cerut la start timp de plecare la un minut fata de masina cu 2 roti motrice dinaintea mea. Mi s-a parut de bun simt cererea mea ca sa nu il deranjez pe cel din fata mea si nici eu sa nu fiu stresat. Din pacate, la start nu mi s-a aprobat cererea dar totusi am fost lasat sa plec la un minut si am primit penalizare de 10 secunde…”

Cosmin Dragnea: „Per total, pentru mine etapa de la Ranca a fost buna, am mai facut un pas inainte in ceea ce priveste pilotajul. Am scazut cu 5 secunde timpul din 2013 si am reusit sa obtin locul I la grupa A si 7 la open. Imi pare bine ca am pus umarul la obtinerea locului 2 al echipei. Abia astept etapa de la Poiana Brasov!”

Bogdan Minea: „Tinand cont ca nu am mai mers cu Golful de la etapa din Sinaia anul trecut, este destul de ok pentru noul inceput de an. Sper sa merg din ce in ce mai bine si sa obtin rezultate mai bune la etapele urmatoare. Despre echipa pot spune doar un singur lucru: full gas!”

Alin Troanca: „Sunt multumit de rezultat. Am mai scazut timpii fata de anul trecut si am obtinut locul 2 la clasa la N1. Masina a fost  in regula si a avut tinuta de drum foarte buna datorita reviziei suspensiei de catre Radut Motosport. Multumesc celor care m-au sustinut si cred in mine!”

Pentru urmatoarea etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta – Poiana Brasov, obiectivul este locul 1 la echipe, desi toti sunt constienti ca lupta va fi extrem de stransa. Cel mai important atu al echipei este pregatirea tehnica a masinilor de catre Radut Motorsport si faptul ca pilotii sunt determinati, ambitiosi si dornici sa castige.

Rally Dream Team ureaza succes tuturor celor implicati in acest campionat din 2014! Sustin motorsportul romanesc! (galerie foto: Radut Motorsport)