Cotnari Rally Iasi: Gata de zbor, pe saritorile de la Dobrovat

Detalii
Comentarii
Galerie foto

La Brasov, aeroportul, mai bine zis proiectul acestuia, se plictiseste teribil, pitit printre sertarele neputintei unor vremuri cu vizibilitate redusa. E drept, din cand in cand, se mai rataceste printr-un studio de televiziune, dupa care dispare iar. Ne-am obisnuit ca intr-unul din cele mai frumoase orase din Romania, doar timpul si avioanele de hartie sa zboare.Si daca de la Brasov nu se poate decola in nicio directie, Manuel Mihalache si Jancsi Soos s-au hotarat sa incerce „mersul pasarilor” la Iasi, unde si-au propus sa zboare spectaculos, pe probele speciale ale unui raliu indelung asteptat, Cotnari Rally Iasi.

Manu Mihalache: „Suntem pregatiti si abia asteptam sa ne luam zborul pe saritorile de la Dobrovat, unde promitem sa lasam in urma noastra nori grei de praf, dar si imagini de neuitat spectatorilor si fotografilor. O sa incercam si anul acesta o aterizare tarzie, in conditii de maxima siguranta, la bordul aceluiasi EVO 9 si de data aceasta, foarte bine, pregatit de mecanicii nostrii, carora le multumim si pe aceasta cale. Chiar daca vom lua startul in Rapa Galbena, la Superspeciala, incercam sa sfidam albastrul saritorilor si sa aterizam pe podiumul Clasei 3!”.

Jancsi Soos: „Desi purtam costume si casti specifice curselor auto, desi nu avem turn de control si nici pasageri, desi nu avem decat un singur motor si nu avem nici flapsuri, mergem la Iasi hotarati sa primim aplauze la aterizare! La aterizarea pe podium, desigur!”. (foto: Balazs Attila/ Rallyphoto.ro)