Bryan Bouffier a confirmat participarea la Raliul Sibiului

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Bryan Bouffier, pilotul care tocmai a semnat un contract cu Hyundai Motorsport pentru testarea si dezvoltarea modelului i20 WRC, va lua startul la Raliul Sibiului. Inaintea etapei de la Sibiu, francezul se afla pe locul 3 in clasamentul general din Campionatul European de Raliuri.

De trei ori campion in Polonia si o data in Franta, Bryan Bouffier a confirmat participarea la Raliul Sibiului, etapa a saptea din Campionatul European de Raliuri. Francezul va lua startul cu un Peugeot 207 S2000 alaturi de Xavier Panseri. „De abia astept sa particip la o etapa pe macadam din Campionatul European si sunt incantat ca pot sa descoper cu aceasta ocazie Romania. Nu am foarte multe informatii despre aceasta etapa, dar sunt sigur ca va fi o experienta senzationala”, a spus Bryan Bouffier.

Bouffier, castigatorul Turului Corsicii in 2013, se afla pe locul 3 in clasamentul general, la jumatatea sezonului, in Campionatul European de Raliuri, dupa Jan Kopecky, care va fi si el prezent la Sibiu, si Craig Breen. „Sigur nu voi veni in vacanta la Sibiu. Va fi o lupta interesanta si voi face tot ce pot pentru a castiga aceasta etapa”, a spus pilotul francez.

Impreuna cu echipa Delta Rally din Italia, Bryan Bouffier si Xavier Panseri vor ajunge luni seara la Sibiu. „Pentru mine urmeaza o perioada foarte incarcata, dar sunt foarte fericit ca am realizat atatea, intr-un timp atat de scurt, si de abia astept sa iau startul la Sibiu”, a mai adaugat Bryan Bouffier, care va face recunoasterile de marti si miercuri cu un model Hyundai. (comunicat si foto: Sibiu Rally Romania)