Autoslalom, Bucuresti: Juniorul Andru Georgescu, pe locul 3 la Cupa Unior

Detalii
Comentarii
Galerie foto

In weekendul 17-18 mai 2014 a avut loc a doua etapa a Campionatului National de Autoslalom pe circuitul Amckart de la Bucuresti, Cupa Unior. Andru Georgescu, pilotul de numai 15 ani continua activitatea automobilistica si se claseaza pe locul 3 la juniori.

La bordul unui Citroen Saxo VTS, Andru reuseste o evolutie frumoasa pe binecunoscutul circuit Amckart din Bucuresti. Etapa de autoslalom a fost un pic diferita si mai dificila ca anul trecut din cauza adaugarii de sicane cu jaloane. Juniorul declara ca a inceput sa simta mai bine masina si franarea pe spate, astfel incat doar cauciucurile care s-au incins prea tare pe asfaltul cald l-au provocat in a-si depasi limitele. A inceput sa cunoasca reactiile masinii si sa invete cum sa le controleze.   La aceasta etapa, Andru a beneficiat de sustinerea mecanicului, a prietenilor si a organizatorului concursului, Willi Nicolae.

Andru asteapta cu nerabdare etapa urmatoare a Campionatului de Autoslalom, care va avea loc in 7-8 iunie pe un traseu nou care se aseamana mult cu o etapa de viteza in coasta – Magureni Prahova. Juniorul este entuziasmat sa faca cunostinta cu noul traseu foarte pitoresc si interesant pentru pilotaj de autoslalom. Ziua de sambata este destinata antrenamentelor  si calificarilor, pilotii  straduindu-se sa  invete  bine virajele si punctele de franare.

Andru Georgescu doreste sa aduca multumiri din nou partenerilor sai care il sustin in dezvoltarea carierei in automobilism sportiv: Tinmar, KFC Romania, SSG, Rombacom, ECOYL BENZ, Andre’s Fast Service si Radut Motorsport. (galerie foto: Radut Motorsport)