Autoslalom: Andrei Georgescu castiga bronzul in Cupa Badi, pe noua pista de la Adancata

Detalii
Comentarii
Galerie foto

In zilele de 6-7 august 2014 a avut loc a patra etapa a Campionatului National de Autoslalom, Cupa Badi, pe pista Motor Park Romania de la Adancata. Cu acest prilej, s-a inaugurat prima pista de curse adevarata din tara noastra.

Andrei Georgescu a participat in aceasta etapa cu Citroen Saxo VTS si a castigat locul 3 la juniori. Pentru el, aceasta etapa a fost destul de palpitanta, ca si pentru ceilalti aproximativ 50 de piloti care au inaugurat pista. Traseul este reusit si are aderenta necesara automobilismlui sportiv de performanta.

Iata declaratia lui Andrei dupa terminarea cursei:

„Multumesc tatalui meu care m-a invatat sa pretuiesc acest sport, putin mediatizat. Sper sa-l transform din hobby intr-o cariera. Traseul de la Adancata merita toate laudele celor care si-au dorit un circuit asemanator celor de peste granita. Sunt fericit de rezultat si experienta acumulata si ma bucur ca am reusit sa depasesc incidentul blocarii pedalei de acceleratie in primul viraj cu 120 km/h. Incep sa cunosc atuu-rile masinii, cu fiecare parcurs fara jaloane atinse. Jos palaria pentru toti participantii si respect pentru organizatori!”

Multumiri partenerilor: Tinmar, KFC Romania, SSG, Rombacom, Ecoyl Benz, Nurvil Ramnicu Valcea, Andre’s Fast Service si Radut Motorsport. (sursa galerie foto: Radut Motorsport)