Auto – Formula 1: Red Bull Racing, in America

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Echipa de Formula 1 Red Bull Racing a ajuns in America pentru a filma un videoclip destinat promovarii si cresterii popularitatii Formulei 1 in Statele Unite. Dupa ce, in luna august a anului trecut, monoposturile s-au plimbat prin orasul Austin, Texas, si pe traseul neasfaltat al Circuit of the Americas, locul unde se va desfasura Marele Premiu al Statelor Unite in luna noiembrie a acestui an, acum monopostul echipei Red Bull Racing a ajuns in New Jersey, locul unde in 2013 este programat Grand Prix of America.

Acest eveniment a fost un succes total iar rezultatele se pot vedea in galeriile foto si video disponibile pe site-ul www.redbullcontentpool.com. Materialul video final va fi gata si distribuit saptamana viitoare. In acest moment sunt disponibile doua clipuri video – monopostul RBR intonand imnul Statelor Unite si un teaser cu monpostul RBR trecand cu peste 300 km/h prin tunelul Lincoln. Pe YouTube primul film a depasit deja 300.000 de vizualizari in aproape doua zile, iar clipul cu monopostul trecand prin tunelul Lincoln a fost vizualizat de peste 80.000 de ori in 24 de ore.

Pilotat de legendarul David Coulthard, monopostul RB7, masina campioana din 2011, a trecut prin Liberty State Park, tunelul Lincoln si pe strazile din Weehawken si vestul orasului New York, care vor fi folosite pentru circuitul stradal unde se va desfasura, in 2013, Grand Prix of America . Luni, monopostul RBR a ajuns mai intai in Liberty State Park, iar prima zi de vacanta din America s-a terminat in acordurile imnului Statelor Unite intonat de motorul monopostului Red Bull Racing. Luni noaptea, actiunea s-a mutat in tunelul Lincoln, cel care leaga New York de New Jersey, monopostul RBR fiind fara indoiala cel mai rapid mijloc de locomotie care a facut vreodata legatura intre NYC si New Jersey: viteza de top 305 km/h.  In plus, in aceasta a doua vacanta americana, RB7 este prima masina de Formula 1 care a parcurs circuitul stradal pe care se va desfasura anul viitor Grand Prix of America.

„De abia astept sa vad cum va arata montajul video final. Am trecut prin Liberty State Park, tunelul Lincoln si pe strazile care compun circuitul pe care se va concura in sezonul viitor”, a spus Coulthard, pilot care a castigat 13 curse in cariera si a fost vicecampion mondial in sezonul 2001. „Sa pui toate elementele cap la cap, viteza masinii de curse combinata cu imaginile inedite de pe circuit, nu se poate finaliza decat cu ceva extrem de spectaculos pentru fani. Acestia m-au intrebat deja pe Twitter cand pot sa vada filmarile, ceea ce arata ca s-a creat deja un interes major referitor la Formula 1 in America. Red Bull a promovat mai mult decat oricare alta echipa faptul ca vom avea nu doar una, ci doua curse in Statele Unite. Aceasta este o tara suficient de mare, cu o audienta sofisticata interesata de tehnologia din Formula 1, iar in acest moment cursele din acest campionat sunt foarte spectaculoase.” (galerie foto: Red Bull Romania)