Raliu la Brasov: Imagini de spectator de pe Drumul Poienii (video)

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Scrasnet de roti, fum, lume multa si vesela, o vreme superba, toate au fost prezente ieri, 8 iunie 2014, la Brasov, acolo unde Marele Premiu al Orasului la viteza in coasta a cinstit memoria campionului de automobilism Eugeniu Ionescu Cristea.

Am fost acolo in calitate de simplu spectator, cu aparatul si priceperea mea de fotograf amator. Le-am tinut pumnii tuturor concurentilor si mi-a parut rau pentru cei care au fost nevoiti sa abandoneze.

M-am bucurat cand am vazut sigla InSport pe masinile celor de la Rally Dream Team, lucru pentru care le multumim, si am fost placut surprinsa de faptul ca Lucian Radut a „alergat” cu mesajul „Hai Simona Halep!” pe masina.

Grupuri de copii l-au incurajant pe Dani Otil, iar cateva fetite se chinuiau, de la un balcon, sa intinda un afis pe care scria „Raliul este cel mai bun”.

Mi-a placut „tupeul” cu care s-a avantat in cursa miniona si simpatica masina violet metalizat, Legends Cars, condusa de Costi Raduta, si am avut ocazia sa ii vad „la lucru” pe unii dintre pilotii despre care doar auzisem: Lucian Radut, Ciprian Ciobotaru, Cosmin Dragnea, Bogdan Minea, Alin Troanca, Mihai Ionescu, Marco si Simone Tempestini, Paul Andronic, Mihai Beldie, Emil Ghinea, Ovidiu Zaberca, Cristian Stoicanea Cismas si multi altii.

Pentru prima oara am admirat „pe viu” monopostul Lola al lui Lucien Hora, a carui start mi-a fost imposibil sa-l surprind in imagine din cauza vitezei impresionante, campionul national en-titre la viteza in coasta reusind sa castige, de altfel, si aceasta a doua etapa de campionat, de pe Drumul Poienii din Brasov.

In galeria foto gasiti imagini de la locul de start, aflat in vecinatatea Parcului Ina Schaeffler, in care apar toate masinile concurente, precum si din parcul de service, iar mai jos un filmulet de la coborarea in coloana, dupa prima mansa de concurs.